Woco Innovations op het CorporatiePlein 2017

20 September 2017

LOGO CP 2017 FC

Woco Innovations is aanwezig op het CorporatiePlein in Houten op 21 september a.s. Tijdens het Corporatieplein kunnen we u uitleggen wat Antwoord op Maat voor uw organisatie kan betekenen. Hoe u met behulp van kennisregels de relevante informatie ontsluit om zodoende uw klanten sneller, persoonlijker en beter te helpen. Woco Innovations is aanwezig bij de stands van onze samenwerkingspartners CTAC (Fit4Woco), TechXX Bright Answers en Blueriq.

Bij de stand van Techxx Bright Answers (stand 31) verzorgt Rolf Klaar samen met Henk Rakké van TechXX Bright Answers om 11.00 een presentatie:

Vergroot de zelfservice van uw klant
Zelfservice via apps en portalen voor uw klanten en medewerkers, waarbij rekening wordt gehouden met beleid en wet- en regelgeving. Éen uitdaging waar iedere corporatie voor staat. Verrijk uw klantprocessen door het toevoegen van eenvoudig te beheren “business rules”. Tijdens de presentatie wordt getoond op welke wijze online dienstverlening op maat kan worden geboden en klantvragen efficiënt een eenduidig worden afgehandeld.

Wij ontmoeten u graag op het Corporatieplein!

Talis
5 September 2017

Talis breidt Klantcentrum uit met Antwoord op maat

Woningcorporatie Talis breidt zijn Customer Interaction Center uit met Antwoord op Maat van Woco Innovations. Talis implementeerde in 2012 samen met business integrator CTAC het Customer Interaction Center (CIC) als een soort digitale toegangspoort tot alle data die nodig zijn om snel inzicht te krijgen in klantgegevens. Het CIC wordt nu aangevuld met kennissysteem Antwoord Lees meer

Lees meer
Vivare nieuws
1 September 2017

Bij Vivare krijgt klant meteen een expert aan de lijn

Mensen die woningcorporatie Vivare bellen, krijgen een medewerker van het Klantexpertcentrum aan de lijn, die de meeste vragen direct afhandelt. Deze werkwijze maakt onderdeel uit van een nieuw dienstverleningsconcept van Vivare. Sinds de invoering van dit concept stijgt de klanttevredenheid, blijkt uit de AEDES benchmark van 2017. Om de klantvragen goed te kunnen beantwoorden, maken de Lees meer

Lees meer
2 November 2016

Antwoord op maat in moderne vormgeving

Kennissysteem Antwoord op maat leverde direct bij de eerste implementatie al veel toegevoegde waarde in het beantwoorden van klantvragen, lees ervaring van projectmanager Marijke Verheijen. In die eerste implementatie lag de nadruk op de functionaliteit. Hoe Antwoord op maat er uit zou gaan zien – de vormgeving – had toen een lagere prioriteit.

Lees meer
SmartMapp
1 November 2016

Inzicht op maat

Beslissingen nemen over de woningvoorraad op basis rendement is essentieel voor woningcorporaties. Veel corporaties gebruiken assetmanagement op complexniveau, specifiek op financieel rendement. Inzicht op Maat presenteert deze stuurgegevens op interactieve geografische kaarten. Wij combineren de gegevens uit de ICT systemen van uw corporatie met verschillende andere bronnen zoals die van het CBS, de leefbaarheidsbarometer, BAG en de corporatie branche.

Lees meer
handshake
1 October 2016

Partnerships en samenwerking

Wij geloven dat de beste ideeën en meest succesvolle implementaties tot stand komen in samenwerking en partnership. In de eerste plaats met onze klanten, maar zeker ook met andere gedreven spelers en aanbieders van oplossingen voor de woningcorporatiebranche.

Lees meer
View-on-site
25 September 2016

Succesvolle pilot View on site

Op de beurs voor ICT en woningcorporaties, Corporatieplein, hebben we onze nieuwe ontwikkeling View on site gepresenteerd. Bij die presentatie bleek duidelijk dat het benutten van de mogelijkheden van mobiele technologie, smartphones en tablets bij veel woningcorporaties op de agenda staat. Waar veel apps en mobile websites nog uitgaan van de bestaande bedrijfsprocessen wil View on site een stap verder gaan.

Lees meer
woco
1 April 2016

Vivare ontwikkelt verder aan kennisbank Antwoord op maat

Vivare is na de succesvolle start van haar KlantExpertCentrum vorig jaar, begonnen met meer kennis onder te brengen in de kennisbank Antwoord op maat.

Lees meer