83 Antwoord op maat Antwoord op maat

Met ‘Antwoord op maat’ kunnen we een eenduidig antwoord geven,
waardoor het zowel voor de klant als voor onze eigen klantexpert duidelijk is.

Bij WoCo Innovations bekijken we oude problemen op een nieuwe manier. We verbinden nieuwe mogelijkheden met onze ervaring en vinden op deze manier dynamische oplossingen voor obstakels. Op deze manier heeft u meer ruimte voor het behalen van uw ambities. Dat is waar WoCo Innovations voor staat.

Wij ontwikkelen deze oplossingen samen met onze klanten en met onze innovatie partners Whyellow, Blueriq en Ctac, niet in een laboratorium maar dicht in de praktijk.

Antwoord op maat

U wilt een organisaties zijn die luistert naar zijn klanten, die een vraag snel en accuraat beantwoordt en deze ook nog onthoudt? Het lijkt de normaalste zaak, maar in de praktijk voelen uw klanten zich vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Lees hier hoe Antwoord op maat door inzet van innovatieve kennistechnologie dit op een vernieuwende manier oplost.

View on site

Ook voor uw inspecteurs of opzichters zijn vaak onderweg en altijd druk waardoor het moeilijk is om altijd de gewenste service te verlenen. Daarbij kosten inspecties in woningen van onduidelijke reparatieverzoeken handenvol tijd en dan hebben we het nog niet over alle benodigde reistijd.

Wat als u nu direct met de huurder zou kunnen meekijken, foto’s zou kunnen maken en die aan de aannemer kunnen mailen? Met View on site kan de inspecteur gewoon vanuit kantoor werken, kan hij meer klanten op afstand helpen en krijgt hij eindelijk tijd om die aannemer beter aan te sturen. Lees hier meer.