Woco Innovations Woco Innovations

Kennis van de organisatie voor iedereen beschikbaar
maken door gebruik te maken van innovatieve technologie.

Rolf Klaar

rolfklaar@wocoinnovations.nl

06 42 14 27 87

“Ik zie mezelf als de architect van communicatiestromen. Waar een architect over stenen beschikt, beschik ik over communicatiemiddelen die ik kan inzetten om een probleem op te lossen. Zo laat ik die middelen als het ware voor mij werken. Ik vind het hierbij interessant om out of the box te denken, dan kan ik later bij Marco altijd even checken of het technisch mogelijk is. Hij bouwt de software waarna Everest, het bedrijf waar ik ooit begon, het technologische aspect verzorgt. En zo is de cirkel rond.”

Rolf is van oorsprong wiskundige en werkt sinds 2000 in de ICT. Al snel bekwaamde hij zich in het ontwerpen en bedenken van klant- en klachtgerichte softwaresytemen waarbij bestaande communicatiemiddelen ingezet worden om zo efficiënt mogelijk te werken. Nadat hij projecten uitvoerde voor grote spelers op de woningmarkt als Portaal, Ymere en Woonwenz, besloot hij samen met Marco hun jarenlange ervaring en ambitie te bundelen in WoCo Innovations.

Marco van Grootel

marcovangrootel@wocoinnovations.nl

06 27 03 02 17

Marco: “Waar Rolf zijn expertise inzet om de bestaande kennis van de klant in kaart te brengen en kennisstromen te voorzien van structuur, integreer ik de software zodat er gebruik gemaakt kan worden van de bestaande functionaliteit en gegevens. De servicemedewerker kan zich daardoor focussen op het gesprek met de klant en hoeft niet tal van systemen te openen om zaken op te zoeken.

Als ik mezelf in vier woorden zo moeten omschrijven dan zijn dat: fijnslijper, volhouder, doortastend en een bruggenbouwer. Ik denk dat vooral de laatste eigenschap bij WoCo Innovations goed van pas komt. Ik vind het makkelijk om met verschillende mensen om te gaan en vind het daarbij leuk om techniek begrijpelijk en inzichtelijk te maken. Daar heeft de klant profijt van als we ons systeem integreren.”

Marco studeerde elektrotechniek en later volgde hij een opleiding aan Nyenrode. Inmiddels kan hij buigen op een enorme ervaring in en kennis van informatica. Hij ontwikkelde zich met name als specialist op het gebied van integratie waarbij hij de juiste softwarebouwstenen bij elkaar zoekt voor de beste oplossing. Sinds 2007 werkt Marco voor zichzelf en ontwikkelde hij een uitgebreid netwerk wat nu ook weer wordt ingezet bij WoCo Innovations.