Woco Innovations Woco Innovations

Wij ontwikkelen onze oplossingen samen met innovatieve partners

CTAC

Ctac levert Fit4Woco, een cloud-oplossing die alle primaire processen van woningcorporaties ondersteunt. Op een efficiënte en effectieve manier wordt voldaan aan (lokale) wet- en regelgeving, interne en externe doelstellingen en worden klanten optimaal bediend. Data is snel en overal beschikbaar en kan worden omgezet in bruikbare informatie door analyses, rapportages en dashboards.

Fit4Woco is een totaaloplossing, maar de modulaire bouwstenen kunnen ook gebruikt worden als toevoegingen op bestaande IT-omgevingen. Daarmee is de applicatie geschikt voor elke woningcorporatie, van klein tot groot. Antwoord op Maat is een integraal onderdeel van Fit4WoCo en zorgt binnen de totaaloplossing voor optimale klantinteractie.

Blueriq

Antwoord op Maat is specifiek voor de woningcorporatiebranche ontwikkeld met behulp van het softwareplatform van Blueriq. Blueriq werkt op basis van business rules en zorgt ervoor dat via een eenvoudige dialoog de juiste beoordeling wordt gemaakt. Júist die vertaling van beleidsregels naar de dagelijkse operatie is voor woningcorporaties zo belangrijk.