165 Antwoord op maat Antwoord op maat

Met View on site wint uw bedrijf tijd en
de klant krijgt direct een goede service.

Hoeveel reparatieverzoeken leiden tot een afspraak voor de inspecteur, 5 %, 15% meer? En hoeveel tijd is uw inspecteur daarmee kwijt? 25 % van zijn tijd? En dan die reistijden… Kortom: het is een tijdrovend proces. Kan dat niet anders?

View on site is een innovatieve oplossing die gebruik maakt van dataverkeer en streamingvideo. Als de huurder een smartphone heeft en WiFi in zijn huis kan de inspecteur live met hem meekijken en hem va de telefoon aanwijzingen geven waar zijn smartphone te houden.

De inspecteur bedient de telefoon op afstand via de online dataverbinding en maakt foto’s en video van wat hij ziet. Zijn kennis en inzicht bepaalt wat er wordt vastgelegd, de huurder is via zijn smartphone zijn ogen.

Het resultaat: een digitaal inspectierapport dat beschikbaar is voor u en aan wie u het beschikbaar wilt stellen: uw eigen afdeling, uw aannemer, de huurder of allemaal? Via een simpele klik op de computer kunnen de foto’s worden gedownload in een andere applicatie en zo bijvoorbeeld onderdeel worden van een werkorder.