83 Antwoord op maat Antwoord op maat

Wij leveren software voor woningcorporaties om
klantgerichte dienstverlening mogelijk te maken

Bij WoCo Innovations bekijken we de uitdagingen van woningcorporaties op een nieuwe manier. Woco Innovations bedenkt klantgerichte software voor woningcorporaties. We integreren deze software, zodat u bestaande communicatiemiddelen, functionaliteiten én gegevens kunt blijven gebruiken. Het resultaat? Een efficiënte, dienstverlenende oplossing voor tevreden klanten én tevreden medewerkers.

Woco Innovations levert twee oplossingen:

Antwoord op maat

Hoe zorg je ervoor dat huurders altijd een eenduidig en juist antwoord krijgen op hun vraag en dat ze aan deze antwoorden komen zonder dat het de klantenservice veel tijd kost? Het antwoord is: Antwoord op maat. Door gebruik te maken van business rules ontsluit Antwoord op Maat precies de juiste informatie aan de medewerkers van het klantcontactcentrum en zorgt dat de klantprocessen en -systemen in één keer goed worden gestart.

View on site

Hoeveel tijd zou het schelen als inspecteurs en opzichters reparatieverzoeken vanaf kantoor kunnen beoordelen, zonder dat ze bij de huurder op bezoek hoeven? View on site maakt het mogelijk vanaf kantoor met de huurder mee te kijken, foto’s of video’s van de locatie te maken en deze direct aan de aannemer te mailen.