82 Antwoord op maat Antwoord op maat

Oplossingen voor woningcorporaties
die service en efficiency willen combineren

Wilt u uw huurders nóg beter van dienst zijn, maar tegelijkertijd ook efficiënter werken? Dat kan! WoCo Innovations ontwikkelt oplossingen voor woningcorporaties die service en efficiency willen combineren. Door gebruik te maken van bestaande informatie en structuur aan te brengen in de communicatie is niet alleen uw huurder sneller en beter geholpen; het levert ook tijdwinst op.

Huurders verwachten persoonlijke service van u. Effectieve bedrijfsvoering en een gebruiksvriendelijk systeem zijn de basis voor optimale dienstverlening. Woco Innovations levert oplossingen die gegevens uit diverse bedrijfssystemen combineren zodat u altijd inzicht heeft in dezelfde relevante en actuele informatie. Zo bewegen uw klant- en werkprocessen mee met de veranderingen in klantverwachting, beleid en regelgeving.

Lees hieronder de ervaringen van Woningcorporatie Vivare met onze oplossing Antwoord op Maat.

IJdie van Duijvenvoorde, ‎manager klantcontact bij Vivare

Antwoord op Maat bevalt ons goed. Ons doel is dat zoveel mogelijk klanten na één gesprek weten waar ze aan toe zijn. De oplossing helpt ons om de vraag van de klant goed helder te krijgen.

Lees meer

Marijke Verheijen, Projectconsultant Vivare

Wat het kennissysteem van WoCo Innovations zo onderscheidend maakt? Dat is de kennisbank waar al onze beleidsregels in opgeslagen zijn; zo kunnen onze servicemedewerkers de klant ook helpen zonder te beschikken over specialistische kennis die vaak nodig is. Dat scheelt ons een hoop tijd en de klant weet waar hij aan toe is.

Lees meer